tiistai 26. huhtikuuta 2011

Siemen putiikkeja pohjoismaissaMinistry of Cannabis
Ilmoitti kuun alussa että heillä on uusi jälleenmyyjä Tanskassa Kööpenhaminassa.

Heillä on hieno verkkokauppa, sekä putiiki Köpiksen keskustassa. He palvelevat yksityisiä asiakkaita siinä missä heidän muutkin palvelun tarjoajat.
http://chillo.dk/shop/

Myös Ruotsilla on Ickysticky joka jälleenmyy siemeniä, poltteluvälineitä, vaatteita ym.
Suomessa mahdollisuudet jälleenmyydä kannabiksen siemeniä omassa putiikissaan kaupungin keskustassa tai ylipäänsä missään tuntuu mahdottomalta ajatukselta.

Suomenkin olisi jo kyllä aika avata silmänsä ja nähdä että se mitä tapahtui jo, ei voi muuttua, kannabis on pysäyttämätön. Se vain odottaa jyräämistään.

Esimerkiksi tässä tapauksessa saataisiin siemen kauppaan höllennystä, niin että yksityinen ihminen voisi avata esimerkiksi verkkokaupan jossa voi jälleenmyydä siemeniä, kasvatus tarvikkeita ja muita välineitä. Mahdollisesti myös kotimaisesti valmistettuja tuotteita.

Se on oikeastaan jo laillista, mutta ei siltikään. Laille tuttuun tyyliin.
Laki on monessakin asiassa ihmisoikeuksia rikkovaa ja useasti juuri kannabikseen liittyvissä asioissa.

Liiallinen holhoaminen on järjetöntä ja aiheuttaa poikkeuksetta vastakkain asettumista jokaisessa yhteiskunta luokassa. Tästä on todisteita jo aivan riittävästi.

Kaupankäynnin mahdollistaminen taas toisi valtiolle lisää tuloja, työllistäisi ihmisiä ja antaisi oman sijansa vähemmistölle.

"Vähemmistölle" joka on tasasesti kasvanut viime vuosikymmenet ja näyttänyt taistelevansa ihmisoikeuksiensa puolesta.

Kannabis lailliseksi ja irti huumekaupasta. Kotimaista tuotantoa ja luonnollisia lääke vaihtoehtoja, jotka oikeasti helpottavat ihmisten sairauksia, eikä vain tuo mukanaan liutaa uusia vaivoja!

Tämä kaikkihan on todistettu jo yhteiskunta poliittisesti, kuin myös tieteellisestikin. Mitä tässä odotetaan?


Hamppuboksin blogi