tiistai 6. syyskuuta 2011

Vaarallisin hyökkäys yhteiskunnassamme


Kaikista käytetyin huume jatkaa tuhoaan oikeudellisessa asemassaan...

(Madrid, Espanja) - The Foundation Against Drug Addiction (FAD), eli huumeiden väärinkäytön säätiö on käynnistänyt uuden kampanjan luoda sosiaalista tietoisuutta alkoholin vaaroista.

FAD on priorisoimalla keskittynyt nuoriin. Alkoholi on päähenkilö heidän illoissaan, ja se altistaa myös muiden huumausaineiden käytölle.

Mitä meidän pitäisi tehdä alkoholin kanssa? Tämä kysymys jo osoittaa, että yhteiskuntamme ei tiedä, minkä kannan ottaa. Yhteiskunta on järkyttynyt hälyttävistä tosiasioita teinien vastuuttomasta alkoholin kulutuksesta, mutta meillä on tapana unohtaa että alkoholi on osa yhteiskuntaamme, sosialisoitumisen yksi osapuoli.

Alkoholijuomat ovat paljon vaarallisempia kuin muut huumeet. Alkoholista ja muista huumeista kansainvälisesti laaditun tutkimuksen mukaan, huumausaineista alkoholi on juuri se aine joka kuluttaa eniten väestöstöä ikävuosien 15 ja 64 väliltä. Näiden kulutus esiintyvyys on 78,7%.

Tiedot vahvistavat, että alkoholi on läsnä 90% kollektiivisissa tapahtumissa. Lisäksi aikaisimmissa FAD tutkimuksissa on todistettu, että urheilijat ja musiikki taiteilijat ovat kärki ikoneita jotka edustaa meidän yhteiskuntaamme. Tämän jälkeen tulee perhe, ystävät, media, autot ja alkoholijuomat.

Kysely osoitti, että noin 53,5% nuorista aikuisista ikävuosien 20 ja 24 välillä, luokitteli alkoholijuomat erittäin vaarallisiksi. Toisessa ryhmässä 15-19 vuoitiaat, joista 12,3% ajattelevat alkoholin olevan vaaraton huume.

Kaikkein käytetyimmät ja vaarallisimmat huumet jatkaa tuhoaan ja näillä on siihen oikeudellinen asema, eli tupakka ja alkoholi. Yksi kolmasosaa väestöstä käyttää alkoholia joka viikonloppu, ja 13,3% kuluttaa sitä päivittäin.

Tiedotusvälineet levittävät mainoskampanjaa ilmaiseksi www.quedebemoshacerconelalcohol.com.

Heidel yliopisto Saksassa ja Standfordin yliopisto(USA), heidän tutkimuksien mukaan, alkoholismi vaikuttaa enemmän naisissa ​​kuin miehissä, koska aivojen halvaus kehittyy paljon nopeammin nuorilla naisilla.

Alkoholijuomat ovat pahin isku mistä yhteiskuntamme kärsii tänään. Seuraukset selvitetään perinpohjaisesti tavoittaen kaikki jotka ovat osa sitä, erityisesti ne jotka ovat kehittämässä meidän tulevaisuuttamme.

Salem-News.com (September 05, 2011)