sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kannabisöljy apuna kaksi vuotiaan syöpä hoidossa

Kaksi vuotias Cashy Hyde Spokane Washingtonista, oli keskellä taistelua aivosyöpää vastaan.

Agressiivinen kasvain häiritsi Cashyn hermoratoja uhaten häntä kuolemalla.

Lastensairaalassa Salt Lake Cityssä suoritettiin aivoleikkaus Cashylle, mutta kasvainta oli mahdollisuus postaa vain noin 10%.

Hänen hoitoonsa kuului kantasoluhoitoja, jotka suoritettiin kuudessa erillisessä kemoterapia aallossa. Cashy sai päivittäin viittä eri lääkkeitä, vain selviytyäkseen kovista kivuista.

Lopulta Cashyn keho kuihtui kokonaan hoidoista. Syyskuussa 2010 hän oli ollut 40 päivää ilman kiinteää ruokaa. Hän oli kykenemätön enää edes nostamaan omaa päätään. Lääkärit eivät voineet tarjota enää mitään muuta apua.

Hänen isänsä Mike ei voinut enää vain seisoa ja sietää sitä mitä tapahtuu. Mike alkoi antamaan Cashylle kannabisöljyä syöttöputken kautta. Samalla hän pyysi lääkäreiden lopettamaan pahoinvointi lääkkeiden antamisen.

Tulokset olivat dramaattisia. Cashyllä alkoi tulla nälkä. Hän alkoi jälleen syödä kiinteää ruokaa. Hänen energiatasonsa nousivat ja hänen mielialansa parani merkittävästi.

Mike kertoi tarinaansa KXLY4:n vastaavalle tuottajalle Melissa Luckylle: "Sinä olet katsomassa poikaa joka ei syönyt 4-5 kuukauteen mitään, edes palasta jostain... Se osoittaa että hän haluaa elää. "

Cashyn viimeisellä kemoterapia kierroksella jossa mukana ei ollut pahoinvointi lääkkeitä. Mike sanoi että lääkärit olivat ihmeissään. Hän ei koskaan kertonut heille mitä oli hoidossa muuttanut.

"Halusin kertoa heille," että hei, hän on kannabis öljyssä. " Mutta en halunnut heidän ottaa sitä häneltä pois ", isä sanoi.

KXLY4 halusi tietää lääkekannabiksen sivuvaikutusten vaaroista lapsille annettaessa, kuten yhtä nuorelle annettaessa kuin Cashy.

Vaikka se ei ole laitonta Washingtonissa tai Cashyn kotivaltiossa Montanassa, niin lääkärit eivät halunneet keskustella siitä.

Uploaded by KXLY on Apr 29, 2011
 


Hamppuboksin blogi